Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Reset

Over ons

Chris Vos; geboren in het Brabantse Dongen (NL)  Een plaats die onderdeel uitmaakt van de Langstraat.. Dit langgerekte lint aan dorpen leefde volledig van de leer- en schoenindustrie  Zoon van een schoenmaker en besmet met het schoenen “virus “.

Na een volwaardige textielopleiding heb ik alle facetten van de kleding en schoenen doorlopen,  zowel inkoop als verkoop, zowel groothandel als detailhandel.  Een schat aan ervaring op vlak van kleur, styling en kwaliteit.

Eind 2013 ben ik gestart met een winkel in Brugge Daar – in de aanloop-  naar het centrum heb ik de basis kunnen leggen voor een uniek concept.  Medio 2015 werd het in de Ezelstraat te klein en zijn we verhuisd naar een toplocatie op de hoek van de Kopsstraat en de Noordzandstraat, pal in het centrum van Brugge.

 April 2017  heb ik de tweede winkel geopend in Antwerpen.. Dit ook op een toplocatie.. In het verlengde van de Schuttershofstraat, net voorbij De Stadsfeestzaal .  Een karakteristiek hoekpand met Stijn Helsen en Nicky van Kets als buren.

 Ontstaan vanuit: passie en overtuiging. De overtuiging dat het anders kan, maar vooral leuker en origineler.


Product successfully added to the product comparison!